per pagina
    1 - 12 van 15 resultaten
  • 1
  • 2

Cadeaupapier

Cadeaupapier voor kinderen

Maak van elk artikel een feestelijk cadeau met het inpakpapier van Leukgegeven.nl! Wij hebben verschillende cadeaupapierdesigns om jouw cadeau leuk in te pakken voor verschillende gelegenheden, zoals een verjaardag of een babyshower. Al het cadeaupapier uit ons assortiment is vrolijk en heeft hippe en speelse motieven. Ook hebben we dubbelzijdig cadeaupapier; dit is ideaal voor wanneer je de ene keer een leuke print wilt en de andere keer een effen kleur om in te pakken. Jij kiest bij ons het inpakpapier dat jouw cadeau en daarmee ook degene die het cadeau krijgt, gaat laten stralen. Maak het geheel eventueel nog af met een bijpassend cadeaulint en een mooie kaart. 

Inpakpapier voor jongens en meisjes

Je kunt een kind bijna niet vrolijker maken, dan met het geven van een cadeau. Het is natuurlijk het allerleukste als dit cadeau ook mooi is ingepakt. Dat kan met één van onze leuke cadeaupapieren. Wij hebben inpakpapier voor zowel jongens als meisjes en we hebben zelfs leuk kadopapier in zachte tinten voor het inpakken van een cadeau voor bij de geboorte van een baby. 

Cadeaupapier voor baby’s

Met ons cadeaupapier pak jij het artikel wat je ingepakt wilt hebben eenvoudig en netjes in. Ons cadeaupapier is tevens geschikt voor geboortecadeau’s voor baby’s. Heb je een erg groot cadeau of een onregelmatige vorm? Kies er dan voor om het artikel in een doos te doen en deze doos in te pakken met één van onze leuke inpakpapieren. Het voordeel van een doos inpakken, is dat je deze na het inpakken leuk kan versieren met een grote strik of je kunt er leuke speelse linten omheen wikkelen. 

Zo lukt het inpakken altijd

Door al die leuke printjes weet je misschien niet meer voor welk cadeaupapier je wilt gaan. Daarom hebben wij hier wat inpaktips waarmee jij altijd een prachtig ingepakt cadeau kan geven. Effen inpakpapier kan altijd. Het is erg tijdloos en het staat altijd netjes. Ga voor gestreept cadeaupapier als het cadeau een rechte vorm heeft, deze print past namelijk erg goed bij de vorm van het cadeau waardoor het echt één geheel wordt. Tot slot hebben we nog cadeaupapier met een motief. Dit cadeaupapier kun je het beste gebruiken wanneer je lastig in te pakken voorwerpen gaat inpakken. Vind jij cadeaupapier met vrolijke motieven nou net zo leuk als wij, laat jezelf dan zeker niet tegenhouden om dit cadeaupapier ook bij andere cadeauvormen te gebruiken. Een cadeau wat er vrolijk uitziet is namelijk altijd het leukste om te krijgen

© 2019 - 2024 LeukGegeven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel